Ana içeriğe atla

Makarna yapılan hamur, İtalyan olarak adlandırılır "makarna ".

Makarna yapılan hamur, İtalyan olarak adlandırılır  "makarna ". Makarna hazırlama için 600 farklı tarifler vardır. Ama en sevilen ve popüler spagetti vardır. İtalya 'nın ortalama sakinleri yılda yaklaşık 26 kg makarna tüketir. Bu sektörde BDT sakinleri başarısı çok daha mütevazı, çünkü makarna genellikle bütünlüğü ve yoksulluk ile ilişkilidir. İtalyan mutfağında moda kısmen beslenme rasyonasına yerleşmiş durum buğday makarna ve spagetti yarı kurtarıcı. Ne spagetti Kalorik değeri ve ne kilo kaybı için yararlıdır?

Durum buğday makarna özellikleri
Buğday gibi popüler bir tahıl kültürü sert ve yumuşak çeşitleri olabilir. Ülkemizde çoğunlukla son büyümek. Özel iklimsel koşullar gerektirdiğinden, durum buğday küçük miktarlarda üretilir ve işleme süreci daha zahmetli ve pahalıya mal olur. Bu nedenle bu tür buğday ürünleri yumuşak sınıflarda çok daha pahalı ürünler maliyet.

Yumuşak buğday makarna farklı olarak, durum buğday yapılmış spagetti bileşimi yağ ağırlığı azaltmak için yardımcı protein, önemli miktarda içerir, kas dokusu değil. 100 gram sebze proteini 3,5 gram içerir. Durum buğday yapılmış makarna benzersiz karakteristik özelliği kompleks karbonhidratlar varlığıdır. Üzerinde 100 gram ürün hesabının 22 karbonhidratlar gram, hangi mülkiyet yavaş asimile ve bu nedenle sertlik hissi uzun bir süre için devam ediyor. Böyle makarna aynı için Glisemik Endeksi çok düşüktür ve kan şekeri seviyesinin sıçramaları korku mümkün değildir.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Katı hububat yapılan un bileşimi daha az gluten vardır. Bu nedenle, ürünler haşlanmış değildir ve en yüksek dereceli buğday unu yapılmış makarna aksine şeklini korumak.

Buğday-Kalorik-makarnadan makarna
İlk bakışta, bu olabilir görünebilir kalori katı çeşitleri ürünleri normal makarna daha yüksek. Masif çeşitlerden Kuru makarna 100 gram Kalorik içeriği 350 kalori içinde değişir ve en yüksek dereceli un dan makarna 100 g enerji değeri 300 kcal aşmaz. Fark, geleneksel makarna faydaları ve enerji değeri ekmek veya çörekler karşılaştırılabilir olmasıdır.

Kalori haşlanmış makarna
Haşlanmış makarna kuru olanlar göre enerji değeri daha küçük bir göstergesi vardır. Pişirme sürecinde, makarna nemi emer ve dolayısıyla daha ağır olur. Dan 100 g kuru ürün yaklaşık 240 gram haşlanmış elde edilir. Böylece, haşlanmış spagetti Kalorik içeriği yaklaşık 115 kcal 100 g.

Bu ürün paket üzerinde öneriler göre pişmiş gerektiğini hatırlamak önemlidir. Sindirilmiş makarna içinde nişasta kristalin yapısının bir imha ve Glisemik Endeksi artar.

Yorumlar